Ce zic clienții noștri

Oricât am încerca noi să descriem bunătățile pe care le comercializăm sau să ne descriem pe noi, nu vom reuși niciodată să o facem la fel de bine precum toți oamenii minunați care ne-au “trecut pragul”. Iată ce au avut de spus despre noi clienții noștri de până acum:

“Ăsta e unt de fistic. Arată ca untul de arahide, dar are gust de halva, de fistic, de miere și de Dumnezeu […] Îți vor exploda Legendele Olimpului în gură. Îți va ploua din cerul gurii ca-n serile de vară cu miros de praf. Alternativ, poți să umpli lingura și s-o jumulești de cremă așa cum e. Oricum vor cânta heruvimii și se va auzi jazz în surdină.” (Dă click aici să citești restul recenziei, nu o să-ți para rău)
Mircea Meșter, București
“Dulceața de mandarine este unică, delicioasă și depășește orice așteptări. Dulceața de bergamota este delicată, aromată și poate satisface orice pretenții. Recomand acest magazin și produsele lor!”
Lorena, Iași
“Fii-mea nu ne-a lăsat să ne atingem de crema de praline. Iar untul nu l-am împărțit cu prietenii…poate pe următorul. Chiar sunt delicioase!”
Adina, Londra
“Delicios! De fapt, nu, groaznic! Este Satana in bucatarie!”
Monica, București
“Crema de fistic este absolut BESTIALĂ!!!”
Cosmin, București
“Să vă luați crema de fistic înapoi, că e nesimțit de bună!”
Paula, București