Descoperă perlele balsamice – un deliciu culinar inovator care va adăuga un strop de eleganță și savoare rafinată preparatelor tale.
Aceste mici bijuterii culinare sunt realizate dintr-o reducție fină de oțet balsamic, înglobată într-o perlă gelatinată. Cu textura lor ușor explozivă, perlele balsamice adaugă un contrast interesant și un aspect estetic impresionant pe farfurie. Perlele balsamice sunt produse dintr-un otet balsamic maturat timp de 3 ani, cu otet de vin rosu si agenti de gelifiere. Ele transformă mâncărurile obișnuite în bijuterii culinare.
Condiment balsamic cu trufe (must de struguri concentrat, Oțet balsamic de Modena (struguri oțet, must de struguri fiert)], apă, agent de îngroșare: gumă de celuloză, agenți de gelifiere: calciu clorură, alginat de sodiu. Contine sulfiti.
Se conserva la frigider dupa deschidere.
Valori nutriţionale pentru 100g | |
---|---|
Calorii | 651 kj/163kcal |
Grăsimi | 0g |
Acizi grași saturați | 0g |
Carbohidrati | 37g |
Zaharuri | 37g |
Proteine | 0,6g |
Sare | 0,14g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.