PESTO SICILIAN cu fistic și roșii deshidratate. Ingrediente: Roșii deshidratate 35%, fistic 25%, ulei de floarea soarelui.
Alergeni: fistic. Produs într-o unitate care procesează nuci uscate (migdale, alune de pădure, nuci, seminţe de pin).
Pesto sicilan este un produs artizanal, obţinut din procesarea fisticului natural amestecat cu roșii deshidratate, la care se adaugă ulei de floarea soarelui. A se păstra în loc uscat și răcoros, departe de surse de căldură. Consumaţi în maxim 6 luni de la desfacere și închideţi capacul ferm după fiecare utilizare. A se consuma înainte de: vezi ambalajul.
Produs și ambalat în Sicilia.
Valori nutriţionale pentru 100g | |
---|---|
Calorii | 509 kcal/2128 kJ |
Grăsimi | 63g |
– din care saturate | 6,2g |
Glucide | 9,2g |
– din care zaharuri | 9,2g |
Fibre | 7,1g |
Proteine | 5,6g |
Sare | 2g |