Livrarea comenzilor

In functie de fiecare comanda, folosim ca modalitate de livrare serviciile companiilor de curierat FAN COURIER, Urgent Cargus si DPD.

Serviciul acopera:

– Daca destinatarul nu este gasit, se va efectua o a doua incercare de livrare;
– Curierii vor efectua implicit doua incercari de livrare, in zile lucratoare consecutive. In cazul in care destinatarul sau persoana autorizata sa primeasca trimiterea postala nu este gasita la destinatie, se va lasa un aviz ce contine detalii despre: numarul documentului de transport, cod postal, adresa punctului de prezenta unde va fi depozitata trimiterea precum si informatii despre urmatoarea incercare de livrare;
– Destinatarul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare sau ziua urmatoarei incercari de livrare. Daca in urma celor doua incercari de livrare trimiterea postala nu va fi predata destinatarului, aceasta va fi pastrata la punctul de prezenta timp de 7 zile calendaristice de la data ultimei avizari, perioada in care se pot stabili cu expeditorul si/ sau destinatarul, detaliile ultimei incercari de livrare.

Livrare/Plata

Moneda in care se face achitarea serviciilor prestate: RON.

Taxa de livrare difera in functie de greutatea produselor comandate si de zona de livrare si va fi calculata automata si afisata in momentul finalizarii comenzii catre noi.

In cate zile veti primi comanda?

Cu exceptia serviciului de livrare urgenta, serviciile de curierat garanteaza livrarea oricarei trimiteri postale interne in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei in termen mediu de 24 de ore, fără a depăşi însă 36 ore (termen maxim).

Livrare locala, in Bucuresti si zonele limitrofe, livrarile se vor face in maxim 24 de ore din momentul predarii coletului catre firma de curierat.

Livrare Nationala – oriunde in tara in maxim 48 de ore pentru produsele aflate pe stoc.

Termenul de livrare pentru precomenzi este de 7-14 zile.

Care este orarul de livrare?

Comenzile locale in Bucuresti expediate prin curier vor fi livrate de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-18:00.

Facem tot posibilul pentru a ne asigura ca livrarea comenzilor se face in intervalul mentionat, insa, avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat. Va rugam sa ne comunicati orice dificultate intampinati in aceasta privinta, in lipsa unor informari din partea noastra. Feedback-ul dumneavoastra este important pentru noi si ne dorim ca inclusiv serviciul de livrare sa reprezinte o experienta buna.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.), impreuna cu declaratia de conformitate.

Ce se intampla daca, in momentul livrarii, nu am pregatita suma de rambursat?

Odata plasata si confirmata comanda, aceasta va fi procesata si veti primi o confirmare telefonica si/sau pe email prin care va comunicam termenul de livrare. Totusi, intelegem ca pot aparea evenimente neprevazute care fac imposibila receptia coletului in ziua livrarii, in aceasta situatie va rugam sa luati legatura cu noi pentru a gasi o solutie.

Livrare internationala

In parteneriat cu DPD, Fistic Boutique ofera livrare internationala in Europa, Statele Unite, Canada, Australia, Emiratele Arabe Unite si Qatar. Livrarea internationala este disponibila doar pentru platile cu cardul, nu si ramburs. Costurile sunt urmatoarele:

Zona 0
Bulgaria 5 Euro
Grecia
Ungaria
Zona 1
Austria 17 Euro
Germania
Italia
Polonia
Slovacia
Zona 2
Belgia 22 Euro
Cehia
Croatia
Danemarca
Estonia
Franta
Letonia
Lituania
Luxemburg
Marea Britanie
Olanda
Slovenia
Spania
Zona 3
Bosnia si Hertegovina 30 Euro
Finlanda
Portugalia
Suedia
Serbia
Zona 4
Elvetia 46 Euro
Irlanda
Norvegia
Zona 5
Australia 60 USD
Canada
Emiratele Arabe Unite
Qatar
Statele Unite

Nu se acceptă trimiteri către insule (Ex: – Chanel Islands Jersey, Ibiza, Mallorca, Tenerife), cu exceptia celor din Grecia.

Important! Tarifele sunt valabile pentru colete de pana in 3 kg. Pentru colete care depasesc aceasta greutate, se percep costuri suplimentare. De notat ca, daca un borcan apare pe site a avea 200g, nu inseamna ca greutatea finala a coletului va fi tot 200 de grame, ci mai mare. Tinand cont ca majoritatea produsele noastre vin in ambalaje fragile, le impachetam destul de “sanatos” atunci cand le expediam. Pentru a evita orice fel de probleme, va recomandam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.

Livrarea expedierii se face intr-un termen cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare, dar poate varia in functie de destinatia finala si de localitatea de preluare. Livrare se face uşă la uşă si include 2 încercări de livrare si Track & Trace online. (Pentru Finlanda, Franta, Norvegia si Suedia, Finlanda este inclusă o singura încercare de livrare).

Pentru comenzi in alte tari decat cele mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati (click aici).