Tahini de fistic Mediterania

45 lei

Tahini de fistic Mediterania cu miere. Preparat și ambalat în Grecia.

În stoc

Fistic, miere și susan! Nimic altceva! Post, fără zahăr și valoare nutritivă incredibilă. Cel mai sănătos și gustos mod de a-ți începe ziua, tu și copiii tăi!

Tahini este o pastă cremoasă și consistentă, obținută prin măcinarea semințelor de susan prăjite. Această pastă este un ingredient esential în multe preparate din bucătăria orientală, precum humus, halva sau baba ganoush. Procesul de obținere a Tahini se poate realiza prin prăjirea semințelor de susan la o temperatură potrivită pentru a le inmuia și a le dezvolta aroma, măcinarea semințelor prăjite cu ajutorul unei unei mașini de măcinat, până se obține o pastă fină și omogenă și adăugarea de ulei (de obicei, ulei de susan) în cantitatea potrivită pentru a obține consistența dorită a pastei de tahini.

Tahini este o sursă excelentă de nutrienți esențiali pentru sănătate.

Consumul regulat de Tahini poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără îmbunătățirea sănătății inimii, susținerea sistemului imunitar, promovarea sănătății oaselor și creșterea nivelului de energie și vitalitate.

Este important să reținem ca Tahini este bogat în calorii și grăsimi, așa că trebuie consumat cu moderație.

Tahini, este un aliment cu multe beneficii și proprietăți nutriționale, având impact pozitiv asupra sănătății. Consumul de tahini poate oferi aportul necesar de vitamine, minerale și acizi grași esențiali, ajutând la menținerea unei vieți sănătoase.

Ingrediente: Tahini (făină de susan) (70%) fistic cu coajă (15%), miere, emulsifiant: E-471.
Poate conține urme de alte fructe uscate.

După deschidere, trebuie păstrat în frigider.

Greutate netă: 190 g.

Preparat și ambalat în Grecia.

Valori nutriţionale pentru 100g
Calorii 643 kcal
Grăsimi 55,0g
– din care saturate 8,7g
Glucide 20,2g
– din care zaharuri 19,2g
Proteine 16,9g
Sare 1,23g

Informații suplimentare

Greutate 0,38 kg
Brand

Mediterania

Gramaj

190g