Fistic copt și sărat Mediterania

19 lei78 lei

Fistic copt și sărat. Preparat și ambalat în Grecia.

(7 recenzii de la clienți)

Pentru noi, fisticul este regele alunelor. Nu doar incredibil de gustos, dar și foarte sănătos, fisticul este gustarea perfectă când ai poftă de ronțăit. De ce? În primul rând, o porție recomandată de fistic (adică 100 de grame) conține în jur de 49 de bucăți, cea ce înseamnă că îți poți satisface pofta de îndelete.

Fistic copt sare Aegina Grecia

În al doilea rând, fiind în coajă, fisticul te va ajuta să mănânci conștient, în tihnă, acțiunea de a desface aluna dându-i creierului tău îndeajuns timp să își dea seama când s-a săturat. Și în al treilea rând, dar nu în ultimul rând, fisticul vine la pachet cu o porție mare de sănătate.

De ce este fisticul sănătos?

Fisticul este plin de vitamina B6, beta caroten, luteină, magneziu și fibre. În plus, având o concentrație ridicată de caroten, adică antioxidante, ajută la reducerea riscului de boli cronice și menține sănătatea inimii.

Cât despre grăsimi, la 100 de grame fisticul conține 17% din doza zilnică recomandată. Majoritatea grăsimilor sunt monosaturate și ajută în combaterea colesterolului rău. Grăsimi monosaturate se mai găsesc, de exemplu, și în uleiul de măsline, avocado sau somon.

Fistic copt sarat Grecia Aegina

Sortimentul de fistic provine din Grecia însorită, unde a fost cules, copt și alintat cu puțină sare, apoi ambalat în punguțe individuale. Punguța de 100 de grame este perfectă pentru o porție zdravănă de ronțăit, cea de 250 de grame o poți împărți cu cineva drag, iar punga de 500 de grame va fi vedeta următoarei tale petreceri.


FISTIC GRECESC COPT CU SARE

Ingrediente: Fistic de proveniență grecească, sare, acid citric.

Poate conține urme de alte fructe uscate. A se păstra într-un loc uscat și răcoros departe de mirosuri și insecte. Produs și ambalat în Grecia.

Valori nutriţionale pentru 100 g
Energie 564 kcal
Grăsimi 44,82 g
– din care saturate 5,45 g
Carbohidrați 28,66 g
– din care zaharuri 7,74 g
Fibre comestibile 9,9 g
Proteine 20,95 g
Sare 1,07g

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Gramaj

100g, 250g, 500g

Brand

Mediterania

7 recenzii pentru Fistic copt și sărat Mediterania

 1. enescu.madalin

  Livrare foarte prompta si in bune conditii. Pentru cine cunoaste, nimic nu se compara cu fisticul de Aegina. Aici e singurul loc din Romania unde-l gasesti.
  Succes……!

 2. Cornelia

  Absolut minunat

 3. Pall

  Am cumpărat, este de calitate !! Recomand cu încredere !! Merită !!

 4. Carmen

  Bune rau …mie mi au plăcut foarte mult

 5. Carmina

  3 veri la rand am fost în Aegina. Am plecat mereu cu fistic de acolo. E, într-adevăr, foarte bun. Chiar nu am mai mâncat fistic atât de bun. La câteva minute este mănăstirea Sf Nectarie….

 6. Ovidiu

  Fisticul sărat în coajă are o mare problemă. Nu te mai poți opri din mâncat odată ce ai desfăcut punga. Gustul autentic, copiii au fost super încântați. Nu are nicio legătură cu cel din supermarket.

 7. Gabriel

  Cel mai bun ever!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *