Vara asta, Fistic Boutique este și la Limanu

Fistic Boutique și sailingul “go together like a horse and carriage” cum zice celebrul refren. Iar pentru că noi am descoperit toate minunățiile de fistic ale Greciei ajungând în diverse insule cu yacht-urile cu vele, ne este foarte greu să ne gândim la una fără cealaltă. Așa că vara aceasta vom fi prezenți foarte des la Limanu, alături de prietenii noștri de la Set Sail, cea mai mare școală de navigație cu vele din România.

Pentru cei care știu mai puține despre această activitate minunată care este sailingul, vă spunem că la noi în România, poate cel mai frumos loc unde puteți încerca asta este la Limanu. Da, nici noi nu știam multe despre această localitate înainte să luăm contactul cu navigația, dar aici găsiți una dintre cele două cele mai frumoase marine din România. Iar vara, aici au loc o mulțime de evenimente, de la regate (adică curse de ambarcațiuni cu vele) cu câte 50-60 de veliere, la cursuri intensive de sailing până la cununii pe mare, petreceri. etc.

Cum vă spuneam, Set Sail este cea mai mare școală de sailing din România și tot ei dețin poate cea mai mare flotă de ambarcațiuni (nu mai puțin de 7). Pe parcursul verii, ei organizează la Limanu câteva serii de cursuri intensive și evenimente. La o parte dintre acestea participă, ca instructor, și Vlad, unul dintre co-fondatorii Fistic Boutique, în măsura în care îi permite timpul. În plus, absolut toate ambarcațiunile participă atât la regatele din calendarul oficial, cât și la o mulțime de regate și evenimente amicale. Aproape de fiecare dată, la SetSail BBQ Point, un loc în care se leagă nenumărate prietenii, Ovidiu Drugan (fost participant la Masterchef și mega-pasionat de bucătărie) ne încântă pe toți cu talentul său culinar și gătește niște ceaune senzaționale. Fie că e chili con carne, fie că e chicken tikka masala sau mai știu eu ce nebunie, de fiecare dată Ovidiu ne dă gata.

E, și evenimente de genul ăsta n-ar fi ce trebuie dacă nu ar avea și niște deserturi sau rontaieli pe măsură. Așa că, aproape la fiecare eveniment de care am pomenit mai sus, Fistic Boutique o să fie prezent. Cu un mic stand și cu o selecție din cele mai populare produse ale noastre. Suntem acolo cu untul de fistic, cu cremele de fistic, cu dulceața de fistic, cu toate felurile de fistic (în coajă, doar miez, crud, prăjit, etc.). Cei prezenți la evenimente vor putea degusta din orice le dorește inima, iar dacă vor să și plece acasă cu ceva, rezolvăm și asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *