Fistic Facebook

Am terminat și primul nostru concurs

În urmă cu două săptămâni, am dat drumul primului nostru concurs pe Facebook. Am pus la bătaie 5 borcane de unt de fistic și regulile au fost cât se poate de simple: oricine voia să participe trebuia să lase un comentariu la postarea de pe pagina noastră de Facebook în care să taguiasca maxim 5 prieteni. Atât cel care comenta cât și cei taguiti în comentariu erau înscriși automat în concurs. Cine voia și mai multe șanse putea da share postării noastre.

Reacțiile tuturor ne-au depășit așteptările: 438 comentarii, peste 2.000 de persoane “taguite”, 367 de share-uri și aproape 400 de like-uri, love-uri și wow-uri.

Așa cum am anunțat la începutul concursului, am luat în calcul toate comentariile primite până vineri, 5 iulie, iar ieri de dimineață ne-am pus pe treabă și am început să contabilizăm pe toată lumea. A fost ceva de muncă, dar până la urmă am reușit să strângem pe toată lumea într-un document și apoi să selectam câștigătorii. Care sunt următorii:

1. Andreea Elefterie
2. Felicia Moisă
3. Adriana Rădulescu
4. Loredana Ganea-Zamfirescu
5. Cătălin Tătaru

Deja am început să stabilim detaliile legate de modul în care borcanele de unt de fistic vor ajunge cât mai repede la cei 5 norocoși.

Vă mulțumim mult de tot tuturor pentru comentarii, tag-uri, share-uri și reacții. Promitem să mai facem de-astea! 🙂 Și ca să nu ratați nimic, n-ar strica să dați un like la pagina noastră de Facebook sau un follow pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *