Am terminat și primul nostru concurs

În urmă cu două săptămâni, am dat drumul primului nostru concurs pe Facebook. Am pus la bătaie 5 borcane de unt de fistic și regulile au fost cât se poate de simple: oricine voia să participe trebuia să lase un comentariu la postarea de pe pagina noastră de Facebook în care să taguiasca maxim 5 prieteni. Atât cel care comenta cât și cei taguiti în comentariu erau înscriși automat în concurs. Cine voia și mai multe șanse putea da share postării noastre.

Reacțiile tuturor ne-au depășit așteptările: 438 comentarii, peste 2.000 de persoane “taguite”, 367 de share-uri și aproape 400 de like-uri, love-uri și wow-uri.

Așa cum am anunțat la începutul concursului, am luat în calcul toate comentariile primite până vineri, 5 iulie, iar ieri de dimineață ne-am pus pe treabă și am început să contabilizăm pe toată lumea. A fost ceva de muncă, dar până la urmă am reușit să strângem pe toată lumea într-un document și apoi să selectam câștigătorii. Care sunt următorii:

1. Andreea Elefterie
2. Felicia Moisă
3. Adriana Rădulescu
4. Loredana Ganea-Zamfirescu
5. Cătălin Tătaru

Deja am început să stabilim detaliile legate de modul în care borcanele de unt de fistic vor ajunge cât mai repede la cei 5 norocoși.

Vă mulțumim mult de tot tuturor pentru comentarii, tag-uri, share-uri și reacții. Promitem să mai facem de-astea! 🙂 Și ca să nu ratați nimic, n-ar strica să dați un like la pagina noastră de Facebook sau un follow pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *